Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 111g158kcal13.8g0.3g11.4g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g101g526kcal6.4g41g39.2g2.7g
Hunaja 28g93kcal0.1g22.8g0g0g
Voi 40g292kcal0.5g0.2g32.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana560g2139kcal41.6g128.6g166.8g5.4g
Valittu annoskoko280g1069kcal20.8g64.3g83.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna140g535kcal10.4g32.2g41.7g1.4g
Arvot/100g100g382kcal7.4g23g29.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469