Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 139g198kcal17.3g0.4g14.2g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g126g657kcal8.1g51.2g49g3.4g
Hunaja 35g116kcal0.2g28.5g0g0g
Voi 50g365kcal0.6g0.2g40.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g2673kcal52.4g160.6g208.2g6.8g
Valittu annoskoko350g1337kcal26.2g80.3g104.1g3.4g
Annoskoko puolitettuna175g668kcal13.1g40.2g52.1g1.7g
Arvot/100g100g382kcal7.5g22.9g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469