Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 166g237kcal20.8g0.5g17g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g151g789kcal9.7g61.5g58.8g4.1g
Hunaja 42g140kcal0.2g34.2g0g0g
Voi 60g438kcal0.7g0.2g49.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g3208kcal62.8g192.8g249.8g8.2g
Valittu annoskoko420g1604kcal31.4g96.4g124.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna210g802kcal15.7g48.2g62.5g2.1g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469