Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 194g277kcal24.2g0.6g19.9g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g176g920kcal11.3g71.7g68.6g4.8g
Hunaja 49g163kcal0.2g39.9g0g0g
Voi 71g511kcal0.8g0.3g57.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g3742kcal73g225g291.6g9.6g
Valittu annoskoko490g1871kcal36.5g112.5g145.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna245g936kcal18.3g56.3g72.9g2.4g
Arvot/100g100g382kcal7.4g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469