Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 249g356kcal31.2g0.7g25.6g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g227g1183kcal14.5g92.2g88.2g6.1g
Hunaja 64g210kcal0.3g51.3g0g0g
Voi 91g658kcal1.1g0.4g73.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g4811kcal94.2g289.2g375g12.2g
Valittu annoskoko630g2406kcal47.1g144.6g187.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna315g1203kcal23.6g72.3g93.8g3.1g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469