Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 277g395kcal34.6g0.8g28.4g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g252g1314kcal16.1g102.5g97.9g6.8g
Hunaja 71g233kcal0.4g57g0g0g
Voi 101g731kcal1.2g0.4g81.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g5346kcal104.6g321.4g416.4g13.6g
Valittu annoskoko700g2673kcal52.3g160.7g208.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna350g1337kcal26.2g80.4g104.1g3.4g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240469