Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 350g1047kcal63g4.2g87.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu770g970kcal84.7g2.3g69.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g875g178kcal5.2g33.2g2.6g12.2g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4130g5405kcal307.4g80g432.6g24.4g
Valittu annoskoko2065g2702kcal153.7g40g216.3g12.2g
Annoskoko puolitettuna1033g1351kcal76.9g20g108.2g6.1g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557