Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 400g1196kcal72g4.8g100g0g
Kananmuna kuorineen punnittu880g1109kcal96.8g2.6g79.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1000g203kcal6g38g3g14g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g6177kcal351.6g91.4g494.4g28g
Valittu annoskoko2360g3089kcal175.8g45.7g247.2g14g
Annoskoko puolitettuna1180g1544kcal87.9g22.9g123.6g7g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557