Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 700g245kcal32.3g13.6g2.1g17.5g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g500g550kcal115g0g10.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl100g340kcal2g2.7g36g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g3241kcal346.2g32.6g182.2g35g
Valittu annoskoko1440g1620kcal173.1g16.3g91.1g17.5g
Annoskoko puolitettuna720g810kcal86.6g8.2g45.6g8.8g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672