Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 840g295kcal38.8g16.4g2.5g21g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g600g660kcal138g0g12.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g150g420kcal28.5g0g33g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl120g408kcal2.4g3.2g43.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g3889kcal415.4g39.2g218.6g42g
Valittu annoskoko1728g1945kcal207.7g19.6g109.3g21g
Annoskoko puolitettuna864g972kcal103.9g9.8g54.7g10.5g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672