Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 980g344kcal45.3g19.1g2.9g24.5g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g700g770kcal161g0g14.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g175g490kcal33.3g0g38.5g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl140g476kcal2.8g3.8g50.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g189kcal0g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g4537kcal484.8g45.8g255g49g
Valittu annoskoko2016g2269kcal242.4g22.9g127.5g24.5g
Annoskoko puolitettuna1008g1134kcal121.2g11.5g63.8g12.3g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672