Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1120g393kcal51.7g21.8g3.4g28g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g800g880kcal184g0g16.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g200g560kcal38g0g44g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl160g544kcal3.2g4.3g57.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g216kcal0g0g24g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g5185kcal553.8g52.2g291.6g56g
Valittu annoskoko2304g2593kcal276.9g26.1g145.8g28g
Annoskoko puolitettuna1152g1296kcal138.5g13.1g72.9g14g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672