Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1260g442kcal58.2g24.6g3.8g31.5g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g900g990kcal207g0g18.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g225g630kcal42.8g0g49.5g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl180g612kcal3.6g4.9g64.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g243kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5184g5834kcal623.2g59g328g63g
Valittu annoskoko2592g2917kcal311.6g29.5g164g31.5g
Annoskoko puolitettuna1296g1458kcal155.8g14.8g82g15.8g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672