Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 140g49kcal6.5g2.7g0.4g3.5g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g100g110kcal23g0g2.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl20g68kcal0.4g0.5g7.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g648kcal69.4g6.4g36.4g7g
Valittu annoskoko288g324kcal34.7g3.2g18.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna144g162kcal17.4g1.6g9.1g1.8g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672