Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1400g491kcal64.7g27.3g4.2g35g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g1000g1100kcal230g0g21g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g700kcal47.5g0g55g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl200g680kcal4g5.4g72g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g6482kcal692.4g65.4g364.4g70g
Valittu annoskoko2880g3241kcal346.2g32.7g182.2g35g
Annoskoko puolitettuna1440g1620kcal173.1g16.4g91.1g17.5g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672