Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 280g98kcal12.9g5.5g0.8g7g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g200g220kcal46g0g4.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g50g140kcal9.5g0g11g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl40g136kcal0.8g1.1g14.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g1296kcal138.4g13.2g72.8g14g
Valittu annoskoko576g648kcal69.2g6.6g36.4g7g
Annoskoko puolitettuna288g324kcal34.6g3.3g18.2g3.5g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672