Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 350g123kcal16.2g6.8g1g8.7g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g250g275kcal57.5g0g5.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl50g170kcal1g1.3g18g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1620kcal173.2g16.2g91g17.4g
Valittu annoskoko720g810kcal86.6g8.1g45.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna360g405kcal43.3g4.1g22.8g4.4g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672