Herkkutattimunakas

Pilko herkkutatti ja sipulit ja paista voissa pannulla.

Lisää munakasmassa(kananmunat ja rasvatonmaito).

Vetele massa reunoilta keskelle päin muutamia kertoja.

Lisää raasteena pecorino juusto pinnalle ja laita kansi päälle.

Anna kypsyä loppuun .
Mausta suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Tahvo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, 100 g67g15kcal2.1g0.7g0.3g4g
Sipuli 27g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 200g251kcal22g0.5g18g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.6g2.4g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g83g330kcal18.3g0g27.5g0g
Voi 4g29kcal0g0g3.2g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g1300kcal88.6g9.8g98.2g9g
Valittu annoskoko432g650kcal44.3g4.9g49.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna216g325kcal22.2g2.5g24.6g2.3g
Arvot/100g100g150kcal10.3g1.1g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244705