Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2885g6388kcal504.8g0g490.4g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Parsakaali brokkoli 2356g826kcal108.8g45.9g7.1g58.9g
Pekoni, paistettu 817g4209kcal134.4g0g414.3g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g2404g2644kcal55.3g74.5g240.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1250g3250kcal337.5g0g212.5g0g
Mustapippuri 48g135kcal5.2g18.4g1.6g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g35033kcal2298.2g300.6g2733.6g151.4g
Valittu annoskoko10000g17516kcal1149.1g150.3g1366.8g75.7g
Annoskoko puolitettuna5000g8758kcal574.6g75.2g683.4g37.9g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390