Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 900g1993kcal157.5g0g153g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Parsakaali brokkoli 735g258kcal34g14.3g2.2g18.4g
Pekoni, paistettu 255g1313kcal41.9g0g129.3g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g750g825kcal17.2g23.2g75g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g390g1014kcal105.3g0g66.3g0g
Mustapippuri 15g42kcal1.6g5.7g0.5g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6240g10931kcal717g93.6g853g47.4g
Valittu annoskoko3120g5465kcal358.5g46.8g426.5g23.7g
Annoskoko puolitettuna1560g2733kcal179.3g23.4g213.3g11.9g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390