Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Parsakaali brokkoli 980g344kcal45.3g19.1g2.9g24.5g
Pekoni, paistettu 340g1751kcal55.9g0g172.3g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g1000g1100kcal23g31g100g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g520g1352kcal140.4g0g88.4g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g14574kcal956.2g125.2g1137g63g
Valittu annoskoko4160g7287kcal478.1g62.6g568.5g31.5g
Annoskoko puolitettuna2080g3644kcal239.1g31.3g284.3g15.8g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390