Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 150g332kcal26.2g0g25.5g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 123g43kcal5.7g2.4g0.4g3.1g
Pekoni, paistettu 43g219kcal7g0g21.5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g125g138kcal2.9g3.9g12.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g65g169kcal17.6g0g11.1g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g1822kcal119.8g15.8g142.2g8g
Valittu annoskoko520g911kcal59.9g7.9g71.1g4g
Annoskoko puolitettuna260g456kcal30g4g35.6g2g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390