Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1500g3322kcal262.5g0g255g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Parsakaali brokkoli 1225g430kcal56.6g23.9g3.7g30.6g
Pekoni, paistettu 425g2189kcal69.9g0g215.4g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g1250g1375kcal28.7g38.7g125g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g650g1690kcal175.5g0g110.5g0g
Mustapippuri 25g70kcal2.7g9.6g0.8g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10400g18217kcal1195g156.4g1421.4g78.6g
Valittu annoskoko5200g9109kcal597.5g78.2g710.7g39.3g
Annoskoko puolitettuna2600g4554kcal298.8g39.1g355.4g19.7g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390