Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1800g3986kcal315g0g306g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Parsakaali brokkoli 1470g515kcal67.9g28.7g4.4g36.7g
Pekoni, paistettu 510g2627kcal83.8g0g258.5g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g1500g1650kcal34.5g46.5g150g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g780g2028kcal210.6g0g132.6g0g
Mustapippuri 30g84kcal3.3g11.5g1g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12480g21861kcal1434.2g187.8g1705.6g94.6g
Valittu annoskoko6240g10930kcal717.1g93.9g852.8g47.3g
Annoskoko puolitettuna3120g5465kcal358.6g47g426.4g23.7g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390