Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2100g4650kcal367.5g0g357g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Parsakaali brokkoli 1715g601kcal79.2g33.4g5.1g42.9g
Pekoni, paistettu 595g3064kcal97.8g0g301.6g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g1750g1925kcal40.2g54.2g175g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g910g2366kcal245.7g0g154.7g0g
Mustapippuri 35g98kcal3.8g13.4g1.2g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g25504kcal1673g218.8g1990g110.4g
Valittu annoskoko7280g12752kcal836.5g109.4g995g55.2g
Annoskoko puolitettuna3640g6376kcal418.3g54.7g497.5g27.6g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390