Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2400g5315kcal420g0g408g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Parsakaali brokkoli 1960g687kcal90.6g38.2g5.9g49g
Pekoni, paistettu 680g3502kcal111.8g0g344.7g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g2000g2200kcal46g62g200g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1040g2704kcal280.8g0g176.8g0g
Mustapippuri 40g112kcal4.4g15.3g1.3g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g29148kcal1912.4g250.2g2274.2g126g
Valittu annoskoko8320g14574kcal956.2g125.1g1137.1g63g
Annoskoko puolitettuna4160g7287kcal478.1g62.6g568.6g31.5g
Arvot/100g100g175kcal11.5g1.5g13.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390