Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio29g12kcal1.1g1.8g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Oivariini, 60 (100g)18g99kcal0.2g0.2g10.8g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 37g128kcal3.8g26.1g0.4g1.3g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g531kcal14.6g58g25.6g2.8g
Valittu annoskoko108g266kcal7.3g29g12.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna54g133kcal3.7g14.5g6.4g0.7g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318