Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio400g160kcal15.2g25.6g0.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Oivariini, 60 (100g)250g1375kcal2.5g2.5g150g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.6g3g0.4g1.4g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3010g7398kcal205.2g809g359g39.2g
Valittu annoskoko1505g3699kcal102.6g404.5g179.5g19.6g
Annoskoko puolitettuna753g1850kcal51.3g202.3g89.8g9.8g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318