Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.4g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio43g17kcal1.6g2.8g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.6kcal0.4g0.5g0g0g
Oivariini, 60 (100g)27g148kcal0.3g0.3g16.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 56g192kcal5.7g39.2g0.7g2g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana324g797kcal22.4g87.2g38.4g4.4g
Valittu annoskoko162g398kcal11.2g43.6g19.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna81g199kcal5.6g21.8g9.6g1.1g
Arvot/100g100g246kcal6.9g26.9g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318