Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 40g56kcal4.9g0.1g4g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio72g29kcal2.7g4.6g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g5.9kcal0.6g0.9g0g0g
Oivariini, 60 (100g)45g247kcal0.4g0.4g26.9g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 93g320kcal9.5g65.3g1.1g3.3g
Leivinjauhe 1.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1327kcal36.6g145g64.4g7.2g
Valittu annoskoko270g664kcal18.3g72.5g32.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna135g332kcal9.2g36.3g16.1g1.8g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.8g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318