Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio101g40kcal3.8g6.4g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen25g8.3kcal0.8g1.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)63g345kcal0.6g0.6g37.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.3g3.9kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 131g448kcal13.3g91.4g1.6g4.6g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1858kcal51.2g203g90.4g10g
Valittu annoskoko378g929kcal25.6g101.5g45.2g5g
Annoskoko puolitettuna189g465kcal12.8g50.8g22.6g2.5g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.8g12g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318