Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 63g90kcal7.9g0.2g6.5g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio115g46kcal4.4g7.3g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen29g10kcal0.9g1.4g0g0g
Oivariini, 60 (100g)72g395kcal0.7g0.7g43.1g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.4g4.5kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 149g512kcal15.2g104.5g1.8g5.2g
Leivinjauhe 2.9g5kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g2124kcal58.8g232.2g103.2g11.2g
Valittu annoskoko432g1062kcal29.4g116.1g51.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna216g531kcal14.7g58.1g25.8g2.8g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318