Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 71g101kcal8.9g0.2g7.3g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio129g52kcal4.9g8.3g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen32g11kcal1.1g1.6g0g0g
Oivariini, 60 (100g)81g444kcal0.8g0.8g48.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.6g5kcal0.2g1g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 168g576kcal17.1g117.5g2g5.9g
Leivinjauhe 3.2g5.7kcal0.2g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana972g2389kcal66.4g261.2g115.8g12.8g
Valittu annoskoko486g1195kcal33.2g130.6g57.9g6.4g
Annoskoko puolitettuna243g597kcal16.6g65.3g29g3.2g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318