Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.9g11kcal1g0g0.8g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio14g5.7kcal0.5g0.9g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)9g49kcal0.1g0.1g5.4g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g265kcal7.2g29g12.8g1.6g
Valittu annoskoko54g133kcal3.6g14.5g6.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna27g66kcal1.8g7.3g3.2g0.4g
Arvot/100g100g245kcal6.6g26.8g11.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318