Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 79g113kcal9.9g0.2g8.1g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio144g57kcal5.5g9.2g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen36g12kcal1.2g1.8g0g0g
Oivariini, 60 (100g)90g493kcal0.9g0.9g53.8g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.8g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 187g640kcal19g130.6g2.2g6.5g
Leivinjauhe 3.6g6.3kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1080g2655kcal73.8g290.4g128.6g14g
Valittu annoskoko540g1327kcal36.9g145.2g64.3g7g
Annoskoko puolitettuna270g664kcal18.5g72.6g32.2g3.5g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255318