Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi181g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)136g486kcal19g94.9g3g6.8g
Kermaviili, maustamaton (Valio)45g54kcal1.4g1.9g4.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 362g801kcal63.3g0g61.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper181g524kcal47g0g38g0g
Kananmuna kuorineen punnittu54g68kcal6g0.2g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g3893kcal274.6g198.8g224g15.2g
Valittu annoskoko1008g1947kcal137.3g99.4g112g7.6g
Annoskoko puolitettuna504g973kcal68.7g49.7g56g3.8g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567