Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)15g54kcal2.1g10.5g0.3g0.8g
Kermaviili, maustamaton (Valio)5g6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 40g89kcal7g0g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper20g58kcal5.2g0g4.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana224g433kcal30.6g22g24.6g1.8g
Valittu annoskoko112g216kcal15.3g11g12.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna56g108kcal7.7g5.5g6.2g0.5g
Arvot/100g100g193kcal13.7g9.8g11g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567