Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi201g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)151g539kcal21.1g105.5g3.3g7.5g
Kermaviili, maustamaton (Valio)50g60kcal1.5g2.1g5g0g
Jauheliha, sika-nauta 402g890kcal70.3g0g68.3g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper201g583kcal52.2g0g42.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g4326kcal304.8g221g248.6g16.8g
Valittu annoskoko1120g2163kcal152.4g110.5g124.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna560g1081kcal76.2g55.3g62.2g4.2g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567