Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)300g1074kcal42g210g6.6g15g
Kermaviili, maustamaton (Valio)100g120kcal3g4.1g10g0g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper400g1160kcal104g0g84g0g
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4460g8613kcal607.2g439.6g495.2g33.8g
Valittu annoskoko2230g4306kcal303.6g219.8g247.6g16.9g
Annoskoko puolitettuna1115g2153kcal151.8g109.9g123.8g8.5g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567