Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)60g216kcal8.4g42.2g1.3g3g
Kermaviili, maustamaton (Valio)20g24kcal0.6g0.8g2g0g
Jauheliha, sika-nauta 161g356kcal28.1g0g27.3g0g
Sipuli (kuorittu)22g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper80g233kcal20.9g0g16.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.7g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g1730kcal122g88.4g99.4g6.8g
Valittu annoskoko448g865kcal61g44.2g49.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna224g433kcal30.5g22.1g24.9g1.7g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.9g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567