Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)75g269kcal10.5g52.5g1.6g3.7g
Kermaviili, maustamaton (Valio)25g30kcal0.7g1g2.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper100g290kcal26g0g21g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1115g2153kcal151.8g109.8g123.8g8.4g
Valittu annoskoko558g1077kcal75.9g54.9g61.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna279g538kcal38g27.5g31g2.1g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.8g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567