Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)75g270kcal10.5g52.7g1.7g3.8g
Kermaviili, maustamaton (Valio)25g30kcal0.8g1g2.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 201g445kcal35.2g0g34.2g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper100g291kcal26.1g0g21.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1120g2163kcal152.6g110.2g124.6g8.6g
Valittu annoskoko560g1082kcal76.3g55.1g62.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna280g541kcal38.2g27.6g31.2g2.2g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.8g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567