Juustoinen jauhelihapihvi

Sekoita korppujauhot ja kermaviili veteen.

Anna taikinan turvota hetken.

Lisää joukkoon jauheliha, juustoraaste, pilkottu sipuli, kananmuna ja mausteet.

(mausteina yrttisuola, mustapippuri ja loraus soijakastiketta)

Sekoita taikinaa.

Pyörittele taikinaa pihveiksi tai pyöryköiksi.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Voit myös kypsentää pihvit/pyörykät pannussa.

Taikinasta tulee noin 10 pihviä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)106g378kcal14.8g73.8g2.3g5.3g
Kermaviili, maustamaton (Valio)35g42kcal1.1g1.4g3.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 281g623kcal49.2g0g47.8g0g
Sipuli (kuorittu)39g10kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper141g408kcal36.6g0g29.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu42g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1568g3028kcal213.6g154.4g174g12g
Valittu annoskoko784g1514kcal106.8g77.2g87g6g
Annoskoko puolitettuna392g757kcal53.4g38.6g43.5g3g
Arvot/100g100g193kcal13.6g9.8g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271567