Naudanlihamakarooniateria

Maku tulee rasvasta, siksi käytän 17% rasvaista lihaa.

Valmista niin kuin muutkin laatikot.

Kevennettynä tässä versiossa ei ole munamaitoa, jolloin siitä tulisi laatikko ja tällöin vähempirasvainen naudanliha kelpaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 125g284kcal23.8g0g21.3g0g
Makaroni ( tumma Torino )100g350kcal18g59g3.9g6g
Kruunusekoitus parsa-, kukkakaali, porkkana Apetit (100 g)50g11kcal0.8g1.5g0.1g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Sipulikuutiot Apetit40g10kcal0.5g1.9g0.1g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g14g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Oltermanni 17%25g68kcal7.5g0g4.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai10g35kcal1.2g7.1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g1766kcal103.6g139g88g12.6g
Valittu annoskoko678g883kcal51.8g69.5g44g6.3g
Annoskoko puolitettuna339g441kcal25.9g34.8g22g3.2g
Arvot/100g100g130kcal7.6g10.3g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273289