Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1200g2657kcal210g0g204g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g180g504kcal32.4g0.9g41.4g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%162g454kcal48.6g2.4g27.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)400g504kcal44g1.2g36g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g10g35kcal1g7.6g0.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 10g7kcal0.1g1.1g0.1g0.4g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g30g210kcal0g0g23.4g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g400g720kcal10g28g60g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4784g10181kcal692.2g82.4g785.2g1.6g
Valittu annoskoko2392g5090kcal346.1g41.2g392.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna1196g2545kcal173.1g20.6g196.3g0.4g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.7g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274954