Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3600g7972kcal630g0g612g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g540g1512kcal97.2g2.7g124.2g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%486g1361kcal145.8g7.3g82.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)1200g1512kcal132g3.6g108g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g30g104kcal3g22.8g0.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 30g21kcal0.4g3.4g0.4g1.2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g90g630kcal0g0g70.2g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g1200g2160kcal30g84g180g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14352g30542kcal2076.8g247.6g2356.2g4.8g
Valittu annoskoko7176g15271kcal1038.4g123.8g1178.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna3588g7636kcal519.2g61.9g589.1g1.2g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.7g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274954