Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 467g391kcal85.2g0g5.1g0g
Tomaatti, tuore100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Sipuli, tuore100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Papu, ohut vihreä, pirkka67g18kcal1.3g2.8g0.1g1.6g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g133g80kcal4.9g9.7g2.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki80g64kcal10.4g1.6g1.6g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 67g16kcal1.2g1.5g0.2g1.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 67g23kcal3.1g1.3g0.2g1.7g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g33g10kcal0.3g1.3g0.1g0g
Tilli, tuore 67g20kcal2.5g0.6g0.5g1.4g
Sitruunamehu, laimentamaton33g7kcal0.1g0.5g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 13g52kcal0.3g0.3g5.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia33g50kcal5.7g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g1558kcal233.8g56.4g39.2g18.6g
Valittu annoskoko1260g779kcal116.9g28.2g19.6g9.3g
Annoskoko puolitettuna630g389kcal58.5g14.1g9.8g4.7g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469