Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 583g489kcal106.5g0g6.4g0g
Tomaatti, tuore125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Sipuli, tuore125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka83g23kcal1.6g3.5g0.2g2g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g167g100kcal6.2g12.2g3.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki100g80kcal13g2g2g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 83g20kcal1.5g1.8g0.3g1.9g
Parsakaali, keitetty, suolaa 83g29kcal3.8g1.6g0.3g2.1g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g42g13kcal0.4g1.7g0.1g0g
Tilli, tuore 83g25kcal3.1g0.8g0.7g1.8g
Sitruunamehu, laimentamaton42g8.7kcal0.1g0.7g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 17g65kcal0.4g0.4g7g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia42g63kcal7.1g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g1947kcal292.2g71g49.4g23.4g
Valittu annoskoko1575g974kcal146.1g35.5g24.7g11.7g
Annoskoko puolitettuna788g487kcal73.1g17.8g12.4g5.9g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469