Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 817g685kcal149g0g9g0g
Tomaatti, tuore175g36kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Sipuli, tuore175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Papu, ohut vihreä, pirkka117g32kcal2.2g4.9g0.2g2.8g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g233g140kcal8.6g17g4.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki140g112kcal18.2g2.8g2.8g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 117g28kcal2.1g2.5g0.4g2.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 117g41kcal5.3g2.3g0.4g2.9g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g58g18kcal0.6g2.3g0.2g0g
Tilli, tuore 117g35kcal4.3g1.1g0.9g2.5g
Sitruunamehu, laimentamaton58g12kcal0.2g0.9g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 23g91kcal0.5g0.5g9.8g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia58g88kcal9.9g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4410g2725kcal408.6g98.8g69g33g
Valittu annoskoko2205g1363kcal204.3g49.4g34.5g16.5g
Annoskoko puolitettuna1103g681kcal102.2g24.7g17.3g8.3g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469