Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 933g783kcal170.3g0g10.3g0g
Tomaatti, tuore200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Sipuli, tuore200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Papu, ohut vihreä, pirkka133g36kcal2.5g5.6g0.3g3.2g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g267g160kcal9.9g19.5g5.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki160g128kcal20.8g3.2g3.2g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 133g32kcal2.4g2.9g0.4g3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 133g46kcal6.1g2.6g0.4g3.3g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g67g20kcal0.7g2.7g0.2g0g
Tilli, tuore 133g40kcal4.9g1.2g1.1g2.8g
Sitruunamehu, laimentamaton67g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 27g104kcal0.6g0.6g11.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia67g100kcal11.3g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5040g3115kcal467g113.2g78.8g37.2g
Valittu annoskoko2520g1558kcal233.5g56.6g39.4g18.6g
Annoskoko puolitettuna1260g779kcal116.8g28.3g19.7g9.3g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469